The next level

Snart är det tid för nästa steg – “taking it to the next level”  Efter det här större hoppet är det sen bara ett kort, kort steg kvar att ta.  I höstas, vid den första planeringen, kändes det ännu ganska avlägset.

I dag morse konstaterade jag att det bara är just tre månader kvar. Jag börjar se omkring mig med nya glasögon.

“Hmm, där kunde jag sätta dom lådorna, och böckerna måste få minst fem hyllor. Men var skall jag få rum för alla papperslådor?”

Nästa steg på min “karriär” blir nämligen den 1.6 då jag flyttar mitt kontor hem.motesrum –  Nej, jag tar inte kunder här hemma, men allt mitt pappersarbete kommer att ske här. Avtalet med min samarbetspartner är klart, och jag kommer fortsättningsvis att helt normalt ta emot mina kunder på min sedvanliga, gamla adress. Det är inte heller meningen att arbetstakten skall minska.

Det lät enkelt när jag planerade – bara fördelar, minskade kostnader, lättare att jobba – men nu när alla små detaljer står framför mig är det inte så lite kontorsmaterial som skall få rum här hemma. Vi bör börja städa och röja här hemma NU.

Det grundläggande är gjort: jag fick i fjol ett måttbeställt skrivbord hem, modell större, och jag löste in min gamla leasing-kontorskopieringsmaskin hit hem.

Ett problem annars – är det nån som känner nån som behöver ett kassaskåp? Det ryms inte hem, och det börjar luta mot att de andra på kontoret inte heller behöver det. Skåpet är helt renoverat, målat beige, och c 120-140 cm högt, alltså modell större. Enligt Kaso, tillverkaren, står det sig för en liten brand och skall bra hindra ett normalt inbrott.

Men tillbaka till de små och större stegen. I maj 2016 blir steget ett litet skutt – hopp – och sen, sen minskar jag arbetstakten en aning, även om jag inte helt slutar ens då med jobbet, men sen kan jag kalla mig friherre och baron.


bloggtoppen.fi - finlandssvenska bloggar bloglovin

 Fotot från  mötesrummet


Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *