Lakitoimisto Berndt Holmström ratkaisee ongelmasi!

    

Kuuntelen ja autan sinua yli 30. vuoden kokemuksella kaikissa kysymyksissä koskien  juridiikkaa, paitsi rikosoikeutta. Esimerkkeinä mainittakoon avio-oikeudelliset kysymykset, kuolemantapaukset perheessä, testamentit, perinnöt, rajakysymykset naapurin kanssa, kesämökin ostot, yritysten perustamiset ja likvidaatiot, myyntisopimukset – kaikkea mitä voit tarvita sekä henkilökohtaisesti että pienyrityksessä, edellyttäen kuitenkin että ei ole kysymys riita-asiasta.

Elämä on täynnä yllätyksiä.

Joskus tarvitaan sellaisen henkilön apua, jolla on tarvittava kokemus ja tieto. Joskus myös kannattaa välttää epämiellyttäviä tilanteita jo etukäteen.

Toimin ensisijaisesti Länsiuudellamaalla, Karjaalla ja sen lähiympäristössä, mutta verkon kautta voin antaa neuvoja asuinpaikasta riippumatta.

Toimin myös julkisena kaupanvahvistajana.

Kaikkein yksinkertaisimmin saat yhtyeyttä soittamalla ja varaamalla aika puh. 0440 471 235, jätä viesti puhelinvaastaajaan niin soitan takaisin, tavallisesti 1 päivän sisällä.

Konttoriaika on yleensä klo 10-17, mutta tapaamisia voi myös järjestää iltapäivällä/illalla jos asia niin vaatii. Teen myös kotikäyntejä.

Vastaan mielelläni sähköpostiin osoitteessa : berndt.holmstrom(at)surfnet.fi

Tervetuloa!

Berndt Holmström, varatuomari

 

Erikoisalennus myös Facebook-sivun ja Google+ ystäville. Kirjanpito- ja isännöitsijäasioissa yhteistyökumppanina on PNC Service Ab