Aloe Vera

Vi erbjuder dig Aloe vera- produkter som främjar din hälsa och ditt välbefinnande.
Många av LR Health & Beauty Systems Oy Aloe-veraprodukter har både International Aloe Science Council samt det tyska kvalitetsinstitutet Fresenius godkännande. Ingen av produkterna är testade på djur. De flesta har Dermatest intyg, d.v.s är  inte allergiframkallande.

Några av våra huvud-produkter: Aloe vera drycken med minst 91 % ren Aloe veragel utan de alloinhaltiga, laxerande bladdelarna, bara det fulladdade innanmätet med energi och livskraft. Läs mera om Aloe vera-dryckens egenskaper härhär och här.

Omega-3 kapslar med fiskolja, jättenattljusolja och betaglucan skyddar dina celler och ditt hjärta. Kroppen bör ha en balans av omega-3 och omega-6 och i dag  får vi alldeles för mycket omega-6 i vår mat. Ett tillskott av omega-3 är därför viktigt för både stora och små.

Colostrum – råmjölk (ternimaito) – både för att orka mera och för att behandla olika magåkommor. Effekterna är väl dokumenterade i olika medicinska undersökningar. Läs mera här eller här.

Aloe vera-salvor av olika slag för att behandla brännsår, solskador, olika hudutslag, muskelvärk mm. En mycket stor palett av både kända artisters märkesprodukter och basprodukter för hälsa och skönhetsvård. Se mera på LR Health & Beauty Systems Oy:s hemsida

Vi säljer såsom självständiga återförsäljare via nätverksförsäljning LR Health & Beauty Systems Oys högklassiga hälso- och skönhetsprodukter för hela familjen – män, kvinnor, barn och djur.

Tag kontakt – så berättar vi mera!

Two & Two öb

tel 0440 471 235 / Berndt
tel 040 533 6499 / Karola

Vi ordnar gärna ett hemparty eller en enskild demonstration för dig .

LR-International erbjuder också utmärkta karriärmöjligheter för den som vill skapa en stabil inkomst för sig själv.
Både i Ekenäs och i Karis ordnas regelbundet informationskvällar kring produkterna – hör av dig så ger vi dig närmare tidpunkter!

perhe