Aloe Vera

Tarjoamme Sinulle Aloe Vera-tuotteita jotka tukevat terveyttäsi ja hyvinvointiasi

Monilla LR Health & Beauty Systems Oy´in Aloe Vera-tuotteillamme on sekä International Aloe Science Council´in että saksalaisen laatuinstituutin Freseniuksen hyväksynta  ja merkintä. Mitään tuotetta ei ole testattu eläimillä. Useimmilla tuotteilla on lisäksi Dermatest-todistus, s.o. eivät aiheuta allergiaa.

Poiminta päätuotteistamme: Aloe Vera-juoma jossa on vähintään 91 % puhdasta aloe vera-geeliä, ilman alloiinipitoisia laksatiivisiä lehtiosia, ainoastaan lehden sisäosan energiaa ja elinvoimaa. Lue lisää Aloe Vera-geelin ominaisuuksista tästä.

Omega-3-kapselit, jotka sisältävät kalaöljyä, helokkiöljyä ja betaglukaania, suojaavat solujasi ja sydäntäsi. Kehon tasapaino omega-3. ja omega-6. välillä on hyvin tärkeää, tänä päivänä ruoassamme on aivan liikaa omega-6. Sekä suurille että pienille omega-3-lisä on siksi tuiki tärkeää.

Colostrum-ternimaito – jotta jaksat, sekä vatsavaivoja hoitamaan. Colostrumin teho on hyvin näytetty toteen eri lääketieteellisissä tutkimuksissa. Lue lisää tästä.

On olemassa koko sarja erilaisia Aloe Vera-voiteita lieventämään palovammoja, auringonpolttamaa ihoa, ihottumaa, lihassärkyä jne. Hyvin suuri määrä sekä tuttujen artistien merkkituotteita että perustuotteita kauneuteen ja terveyteen. Katso lisää LR Health & Beauty Systems Oy:n kotisivulta!

Itsenäisinä jälleenmyyjinä myymme verkostomyynnin kautta LR Health & Beauty Systems Oy´ in korkealuokkaisia terveys- ja kauneustuotteita koko perheelle- naisille, miehille, lapsille ja eläimille.

Ota yhteyttä – niin kerromme lisää!

Two & Two ay

puh  0440 471 235 / Berndt
puh  040 533 6499 / Karola

Jäjestämme mielellämme kotikutsuja tai esittelyn pelkästään Sinulle!

LR- International tarjoaa myös erinomaisen mahdollisuuden luoda uraa sille joka tahtoo rakentaa itselleen säännöllisen tulolähteen.

Sekä Tammissaressa että Karjaalla järjestetään säännöllisesti tuote-esittelyiltoja- ilmoita meille niin kerromme lähemmin ajankohdista!

perhe